www.gostyn.pl
Szkolenie „Tradycja i Innowacje w Branży Spożywczej”
Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza na spotkanie „Tradycja i Innowacje w Branży Spożywczej”, które odbędzie się we wtorek 26 listopada 2019 o godzinie 11.00 w Stowarzyszeniu Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego (ul. 1 Maja 13/3).
W programie spotkania znajdzie się m.in.:
- promocja produktów żywnościowych poprzez event marketing, materiały promocyjne i social media organizowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego,
- korzyści wynikające z przystąpienia do sieci Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska i projektu ECOWASTE4FOOD,
- rozwiązania ograniczające marnotrawstwo żywności,
- świadomość zarządzania produkcją i minimalizacja kosztów nadprodukcji.
Spotkanie skierowane jest do przedstawicieli firm prowadzących działalność wytwórczą, produkcyjną i usługową w sektorze rolno-spożywczym. Partnerem wydarzenia jest Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Wielkopolska oraz ECOWASTE4FOOD.
Udział w spotkaniu jest bezpłatny, wymaga jednak wcześniejszej rezerwacji miejsc telefonicznie, pod numerem telefonu: 537 007 037 lub na formularzu internetowym na stronie: https://gospodarka.gostyn.pl/Tradycja_i_innowacje_w_branzy_spozywczej.html.
Czytaj również:
Planowane wyłączenia prądu
XXVI Koncert Noworoczny
9. Grand OFF – Najlepsze Niezależne Krótkie Filmy Świata
Krwiobus przy krytej pływalni
Koci bal dla najmłodszych
IV Otwarte Mistrzostwa w narciarstwie zjazdowym i snowboardzie
„Bitwa o trzy wieże”
ZWiK apeluje
Mieszkanka gminy Gostyń ukarana za podrzucanie śmieci
„Jestem z Gostynia” w Teleexpresie Extra i Teleskopie